Velkommen til frokostseminar

NTNU Investor forum

Tema: Autonomi

Et ekslusivt innblikk i mulighetene rundt verdensledende forskning fra NTNU

Dette er det andre i en serie av møter der NTNU Technology Transfer presenterer banebrytende teknologier basert på NTNU-forskning som mulige investeringscase.

Fremragende forskningsresultater og kunnskap fra NTNU har muliggjort en rekke oppstartsselskaper med potensielt stor verdi for investorer og samfunnet. NTNU Technology Transfer har spesielt ansvar for kommersialisering av forskningsresultater fra NTNU og starter 2-5 nye selskaper i året basert unik NTNU teknologi. Eksempler på dette er Kahoot, Crayonano, Solution Seeker, Cimon Medical, Glucoset, Scout DI, Zeabuz, Sentisystems og Eelume.

*Arrangementet har begrenset med plasser og er kun for inviterte.

Registrer deg her

Tid:
07.12.2022
Kl. 08.30 – 10.30

Sted:
THE THIEF
Landgangen 1
Oslo, Norway

Påmeldingsfrist:
02.12 kl.12.00

Program

Velkommen

Vi byr på en lett frokost, god kaffe og drikke. Deretter blir det presentasjoner av fire spennende nye teknologier.

Førsteamanuensis Morten Breivik, NTNU Institutt for Teknisk Kybernetikk og SFF AMOS

Verdensledende på autonome systemer, en mulighet vi ikke kan la gå fra oss. Over 1 mrd NOK i forskningsinvestering og 9 spin-offs på kort tid, hva nå?

CEO Erik Dyrkoren, Zeabuz

Vi skal revitalisere urbane vannveier med kostnadseffektive mobilitetsløsninger. Stockholm er først ut.

CEO Arne Kjørsvik, Sentisystems

Verden blir autonom, selvkjørende droner, skip, tog og biler trenger en hjerne. Vi har løsningen. Airbus er først ut.

CEO Nicolai Husteli, Scout DI

Sikker og effektiv industriell inspeksjon med autonome droner og skybasert dataanalyse.

Forretningsutvikler Oddbjørn Rødsten, NTNU Technology Transfer

Giftige alger koster oppdrettsbransjen milliarder. Vi har utviklet et intelligent varslingssystem for giftige alger basert på småsatelitter, droner og dataanalyse.

NTNU er Norges universitet for høyere utdanning innen teknologi og naturvitenskap. I tillegg har universitetet et bredt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humaniora, estetiske fag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag.

NTNU har 9 fakulteter og 55 institutter og over 100 laboratorier. I dag er det ansatt ca. 5360 vitenskapelige ansatte og 40 000 studenter.

NTNU er anerkjent for et bredt samarbeid med nasjonalt og internasjonalt næringsliv og har et årlig budsjett på ca. 9 milliarder norske kroner.

NTNU Technology Transfer AS skaper verdier av forskningsresultater og gode ideer fra NTNU og Helse Midt-Norge. Målet er at disse skal nå markedet i form av nye produkter eller tjenester som kommer samfunnet til gode.

Registrering

Registrering er stengt