Velkommen til frokostseminar

NTNU Investor forum

Tema: Cybersikkerhet

Et ekslusivt innblikk i mulighetene rundt verdensledende forskning fra NTNU

Dette er det andre i en serie av møter der NTNU Technology Transfer presenterer banebrytende teknologier basert på NTNU-forskning som mulige investeringscase.

Fremragende forskningsresultater og kunnskap fra NTNU har muliggjort en rekke oppstartsselskaper med potensielt stor verdi for investorer og samfunnet. NTNU Technology Transfer har spesielt ansvar for kommersialisering av forskningsresultater fra NTNU og starter 2-5 nye selskaper i året basert unik NTNU teknologi. Eksempler på dette er Kahoot, Crayonano, Solution Seeker, Cimon Medical, Glucoset, Scout DI, Zeabuz, Sentisystems og Eelume.

*Arrangementet har begrenset med plasser og er kun for inviterte.

Registrer deg her

Tid:
05.05.2023
Kl. 08.30 – 10.30

Sted:
THE THIEF
Landgangen 1
Oslo, Norway

Påmeldingsfrist:
30.04 kl.12.00

Program

Velkommen

Vi byr på en lett frokost, god kaffe og drikke. Deretter blir det presentasjoner av fire spennende nye teknologier.

Professor Patrick Bours, NTNU Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi

NTNUs satsning på cyber – er enormt viktig for samfunnsikkerheten og vil skape store forretningsmuligheter fremover.

CEO Hege Tokerud, Aiba

KI-drevet beskyttelse av barn og unge på nett. Aiba’s KI avslører grooming, falske profiler og mobbing i spill og sosiale kanaler.

CEO Brage Strand, Mobai

Mobai er et ansiktsgjenkjennings-system som fungerer på alle enheter som har et kamera. Systemet er skreddersydd for å avsløre manipulerte ansiktrekk og beskytte brukernes data.

CTO Gaute Wangen, Diri

Diri er en banebrytende SaaS-løsning for risikostyring av cybersikkerhet

CEO Secret Sam, company

Sikker og effektiv teknologi for det alle beste for alle hele tiden

NTNU er Norges universitet for høyere utdanning innen teknologi og naturvitenskap. I tillegg har universitetet et bredt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humaniora, estetiske fag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag.

NTNU har 9 fakulteter og 55 institutter og over 100 laboratorier. I dag er det ansatt ca. 5360 vitenskapelige ansatte og 40 000 studenter.

NTNU er anerkjent for et bredt samarbeid med nasjonalt og internasjonalt næringsliv og har et årlig budsjett på ca. 9 milliarder norske kroner.

NTNU Technology Transfer AS skaper verdier av forskningsresultater og gode ideer fra NTNU og Helse Midt-Norge. Målet er at disse skal nå markedet i form av nye produkter eller tjenester som kommer samfunnet til gode.

Registrering

Jeg godtar NTNU Technology Transfers personvern erklæring